420 Led Grow Lighting led növénytermesztő lámpák!

420 LED Grow Lighting

A 420 Led Grow Lighting végre Magyarországon is mindenki számára elérhetővé tette a teljes termékpalettáját.  A webshopon keresztül bárki leadhatja rendelését, amit 24-48 órán belül futár házhoz is szállít, ezen kívül Budapesten két üzletben is személyesen átvehető a megrendelt lámpa. Munkatársaink minden hétköznap reggel 9 és délután 17 óra között állnak vásárlóink szolgálatában.

Növényeknek a legjobb!

Hosszú éveken át tesztelt és kitapasztalt lámpát nyugodt szívvel ajánljuk mindenkinek, aki eddig nem használt, vagy éppen HPS lámpákat használt a növények megvilágításához. A HPS lámpa minden előnyét megtartja, és minden hátrányát (többek között hatalmas hőt) kizárja. Éppen ezért tökletes választás a 420 Led Grow Lighting növénytermesztő lámpája.

A felhasználási lehetőségek

A felhasználásnak csak a képzelet szabhat határt. Éljen egészségesebben, és termelje meg otthon a szükséges növényeket. A 420 Led Grow Lighting tökéletesen alkalmas az otthoni hobby vagy éppen a profi növénytermesztőknek egyaránt. Ezen felül használják még dísznövények, haszonnövények és zöldfalak megvilágítására is.

Tapasztalat. Minőség. Garancia.

Közel 7 éves  tapasztalattal a hátunk mögött elmondhatjuk, hogy a 420 Led Grow Lighting az elsők között volt, akik a LED technológiát próbálták csatasorba állítani a hagyományos máramár elavúltnak mondható HPS lámpákkal szemben. A hosszú évek alatt sikerült kifejleszteni a tökéletese alternatívát a HPS-el szemben. A lámpáinkra 30 napos pénzvisszafizetési garanciát, 3 év teljeskörű garanciát, valamint 50.000 üzemórás élettartamot vállalunk, hiszen tudjuk, hogy a minőséget képviseljük.

John Doe

John Doe

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Social Media

TOP termékeink

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.