Miért a 420 LED grow lighting a legjobb választás?

Több mint 8 éve foglalkozunk LED-es világítástechnikával: az elmúlt évek tapasztalatain okulva és az ez idő alatt bekövetkezett technológiai fejlesztéseknek köszönhetően úgy döntöttünk, itt az ideje új “megvilágításba” helyezni a dolgokat. Mit értünk ez alatt?

Korábban a LED-ekkel kapcsolatos fő előnyként az alacsony energiafelvételt emlegették: bár ez a szempont továbbra is igaz, a növényeket önmagában még nem teszi boldoggá. Számukra az igazi gondoskodást az immár LED technológával is elérhető tökéletes színspektrum jelenti, míg a felhasználó pénztárcáját a HPS lámpákhoz képest mintegy 50%-os energia-megtakarítás, lelkét pedig a teljes szépségükben pompázó virágok, növények simogatják.

Mindezt a gyakorlatban a 420 LED Grow Lighting világító egységeiben alkalmazott különleges technológiák teszik lehetővé. A tökéletes színspektrumot hosszas kísérletezéssel összeállított különböző színű LED-ek biztosítják. Az egységek akár 50.000 üzemóránál is többet bírnak, amit speciális belső kialakításuknak köszönhetnek, hibamentes működésükről pedig az átlagos gyártók által alkalmazottnál nagyobb teljesítményű LED chipek gondoskodnak. A tény pedig, hogy a LED-eket gépek szerelik össze, és összerakás után mindegyiket külön tesztelik, biztosítja az állandó minőséget és a hosszú ideig tartó, problémamentes használatot.

Partnereink