Magyarországon a 420 Led Grow Lighting

Kezdőlap / Blog / Magyarországon a 420 Led Grow Lighting

Magyarországon a 420 Led Grow Lighting

420 Led Grow Lighting led növénytermesztő lámpák! A 420 Led Grow Lighting végre Magyarországon is mindenki számára elérhetővé tette a teljes termékpalettáját.  A webshopon keresztül bárki leadhatja rendelését, amit 24-48…

420 Led Grow Lighting led növénytermesztő lámpák!

A 420 Led Grow Lighting végre Magyarországon is mindenki számára elérhetővé tette a teljes termékpalettáját.  A webshopon keresztül bárki leadhatja rendelését, amit 24-48 órán belül futár házhoz is szállít, ezen kívül Budapesten két üzletben is személyesen átvehető a megrendelt lámpa. Munkatársaink minden hétköznap reggel 9 és délután 17 óra között állnak vásárlóink szolgálatában.

Növényeknek a legjobb!

Hosszú éveken át tesztelt és kitapasztalt lámpát nyugodt szívvel ajánljuk mindenkinek, aki eddig nem használt, vagy éppen HPS lámpákat használt a növények megvilágításához. A HPS lámpa minden előnyét megtartja, és minden hátrányát (többek között hatalmas hőt) kizárja. Éppen ezért tökletes választás a 420 Led Grow Lighting növénytermesztő lámpája.

A felhasználási lehetőségek

A felhasználásnak csak a képzelet szabhat határt. Éljen egészségesebben, és termelje meg otthon a szükséges növényeket. A 420 Led Grow Lighting tökéletesen alkalmas az otthoni hobby vagy éppen a profi növénytermesztőknek egyaránt. Ezen felül használják még dísznövények, haszonnövények és zöldfalak megvilágítására is.

Tapasztalat. Minőség. Garancia.

Közel 7 éves  tapasztalattal a hátunk mögött elmondhatjuk, hogy a 420 Led Grow Lighting az elsők között volt, akik a LED technológiát próbálták csatasorba állítani a hagyományos máramár elavúltnak mondható HPS lámpákkal szemben. A hosszú évek alatt sikerült kifejleszteni a tökéletese alternatívát a HPS-el szemben. A lámpáinkra 30 napos pénzvisszafizetési garanciát, 3 év teljeskörű garanciát, valamint 50.000 üzemórás élettartamot vállalunk, hiszen tudjuk, hogy a minőséget képviseljük.

Kapcsolódó bejegyzések