Blog

Kezdőlap / Blog

TOP 3 növénytermesztő led grow lámpa

A LED fényforrások alkalmazása a növénytermesztésben és mezőgazdaságban egyre elterjedtebb, hiszen a halogéncsöves vagy nátrium gőzlámpáknál sokkal kedvezőbb tulajdonságokkal rendelkezik, alkalmazása pedig sokkal gazdaságosabb.

Led Grow Lámpa eBay, Aliexpressről?!

Vegyük sorra, hogy milyen buktatói vannak annak, ha valaki nem megbízható cégtől vásáról, olcsó led grow lámpákat. Vajon megéri-e az aliexpressről rendelni grow lámpát? Most megpróbálunk erre választ adni!

Led Növénytermesztő lámpák COB chippel

A LED alapú fénytechnikai megoldások között ma különösen elterjedt a COB technológia alkalmazása. Azonban nem minden arany ami fénylik, előfordul hogy a különböző technológiák fejlődése során létrejövő leágazások némelyike bizonyos felhasználási területekre nézve zsákutcának bizonyul.…

Növénytermesztő led lámpák előnyei

A fogyasztásra szánt növények jellemzően nem követték az emberi fogyasztás mértékének növekedését, így olyan eszközök nyertek létjogosultságot, melyek segítenek eredményesebben kamatoztatni a növények termőképességét.

A vertical gardenek titka!

Ha beltéri növénytermesztésre adjuk a fejünket, kulcsfontosságú hogy a rendelkezésre álló felületeket a lehető legoptimálisabb módon használjuk ki. Ha a hagyományos elrendezésnek megfelelően horizontálisan gondolkodunk, nagyon hamar falakba, üvegházunk konkrét falaiba ütközünk.

Led világítás a növénytermesztéshez

Azt gondolhatnánk, hogy a növénytermesztéshez szükséges legideálisabb viszonyokat maga az anyatermészet szolgáltatja. Az elsőre talán bizarr helyzet azonba azt mutatja, a tudomány és technika lassan jobban ismeri a természet igényeit, mint maga a természet.

LED vs. HPS

HPS vs. LED?! Melyik világítási forma jobb a növényeinknek? Ebben a bejegyzésben végigvesszük a HPS valamint a LED lámpák előnyeit.