About Us

Kezdőlap / About Us

Miért pont Mi?

Többszörösen tesztelt, minőségi led grow lámpák

Korábban a LED-ekkel kapcsolatos fő előnyként az alacsony energiafelvételt emlegették: bár ez a szempont továbbra is igaz, a növényeket önmagában még nem teszi boldoggá. Számukra az igazi gondoskodást az immár LED technológával is elérhető tökéletes színspektrum jelenti, míg a felhasználó pénztárcáját a HPS lámpákhoz képest mintegy 50%-os energia-megtakarítás, lelkét pedig a teljes szépségükben pompázó virágok, növények simogatják.

Mindezt a gyakorlatban a 420 LED Grow Lighting világító egységeiben alkalmazott különleges technológiák teszik lehetővé. A tökéletes színspektrumot hosszas kísérletezéssel összeállított különböző színű LED-ek biztosítják. Az egységek akár 50.000 üzemóránál is többet bírnak, amit speciális belső kialakításuknak köszönhetnek, hibamentes működésükről pedig az átlagos gyártók által alkalmazottnál nagyobb teljesítményű LED chipek gondoskodnak. A tény pedig, hogy a LED-eket gépek szerelik össze, és összerakás után mindegyiket külön tesztelik, biztosítja az állandó minőséget és a hosszú ideig tartó, problémamentes használatot.

Cégünk kiváló minőséget kínál elérhető áron, mindig a vevők érdekeit szem előtt tartva. Így aztán vásárlóinkat teljes műszaki segítségnyújtában részesítjük a kiválasztástól az üzemeltetésig.

Development
Design
Marketing
Customer Support
Illustration

This is how we do it..

Készen állsz a változásra?

Remek. Nálunk a legjobb minőséget kapod